» Makaleler » Siğil
Bu Yazıya Puan Verin :
[Toplam: 3 Ortalama: 4.3]

Siğil, cilte oluşan bir lezyondur. Human Papilloma Virüs (HPV) etkendir.

Ciltte kabarık lezyonlara neden olur, yayılmaya meyillidir. Cildin hemen her yerinde görülebilir. Cinsel organlarda olanları cinsel temasla oluşur ve yayılma ve bulaşma riski taşır.

Siğil Tedavisi
Siğilin cerrahi ve tıbbi tedavi çeşitleri vardır. Ufak ve az sayıda lezyonlar ilaçlarla geçebilir. Birden fazla lezyonlar için, genel olarak cerrahi tedavi önerilir. Kryokoter ve koterle dondurma veya yakma işlemi yapılabilir. Cerrahi olarak çıkarılabilir. Son zamanlarda Radyofrekansla çalışan koterler ithal edilmeye başladı. Muayenehanemde bu koter mevcuttur. Bu koterin üstünlüğünü şöyle sayabiliriz : Hastayı gereksiz elektrik yükünden kurtarır, daha derin daha etkili ve daha iz bırakan bir enerji türü, yani Radyofrekenasla çalışır. Nüks oranları daha azdır.

2018-07-30T10:41:47+03:00
Aşağıdaki formu doldurun, size en kısa sürede ulaşacağım..
Ya da aşağıdaki numaradan direkt olarak bana ulaşabilirsiniz.
0 532 272 90 02

    - Zorunlu alanlar (*) şekli ile belirtilmiştir.
    - Bilgileriniz gizli tutulur.
    - Bilgileriniz 3. kişi veya kurumlarla paylaşılmaz.

    1 Yorum

    1. Ömer Çavuşoğlu 29 Temmuz 2020 at 02:18 - Reply

      Bugün hocam beni büyük bir dertten kurtardı. Genital bölgedeki siğilleri tedavi etti. 28 adet siğil vardı ve ağrısız bir şekilde tedaviyi yarım saatten daha kısa bir sürede yaptı. Kendisini çok sevdim. İşini seven ve İzmir’de alanında daha iyisi olmadığını düşündüğüm mükemmel bir doktor. Ben kolay kolay yorum yazan bir kişi değilim, sizin için yazmak istedim. Sizi herkese tavsiye edeceğimden emin olabilirsiniz. Saygılar, sevgiler.

    Yorum Yazın